2004 8.3 V10 not cold starting - Viper Alley - Dodge Viper Forum -SRT Viper
 
Go Back   Viper Alley - Dodge Viper Forum -SRT Viper » Viper Alley » Viper Vendors & Tuners
» Live Feed « · War Room · Graffiti Wall · Arcade · Viper Blogs ·  

Viper Vendors & Tuners Discussion threads relating to Vendors or Tuners.

2004 8.3 V10 not cold starting

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes

2004 8.3 V10 not cold starting
Old July 15th, 2015, 05:06 PM   #1
n00b
 
KevmanSS is offline
Join Date: Apr 2014
Posts: 11
KevmanSS is a B-Teamer with 94 points
Rep Power: 0
2004 8.3 V10 not cold starting

You guys are my only hope!

Specs; 2004 Viper 8.3L V10, Drag pac harness with '04 ECM with race tune done by Arrow Racing.

Issues..
I can start it with ether, it takes a bit of fighting but it will go.. I have 58 lbs of fuel at the rail.
Once it's running, it idles smooth, great throttle response.

On the harness I have a wire Z12, which is apparently the injector ground for the ECM loop, regardless if it is hooked up or not, it still will not start.

Any info you require to figure this headache out I will gladly supply.
  Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Viper Alley - Dodge Viper Forum -SRT Viper » Viper Alley » Viper Vendors & Tuners

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Viper Alley - Dodge Viper Forum -SRT Viper forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes
Postbit Selector
Switch to Left (legacy) postbit Use Vertical (Legacy) Postbit

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
'04 Gen III V10 not cold starting KevmanSS Viper Discussions - Gen III & IV SRT 2 June 17th, 2015 09:25 AM
New Viper Classified: 57-1508 K&N COLD AIR INTAKE 95-98 DODGE VIPER 8.0L V10 VIPERPARTSGUY Viper Discussions - Gen I & II 0 August 31st, 2008 06:23 PM
difference in Ram V10 and our Viper V10...? E-Slab Viper Discussions - Gen I & II 2 March 1st, 2004 03:16 AM
Florida V10 Nats in Feb 2004 V10 MOJO Viper Discussions - Gen I & II 0 December 14th, 2003 05:09 PM



All times are GMT -5. The time now is 06:17 AM.

vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
ViperAlley.com is in no way affiliated with Daimler Chrysler. Dodge, Viper, RT/10, the Viper logo and likeness are registered trademarks of Daimler Chrysler.
The contents of this site are owned by ViperAlley.Com and may not be used or reproduced without the express written permission of the Administrator.