Viper Alley - Dodge Viper Forum -SRT Viper - View Profile: mstanley
 
Go Back   Viper Alley - Dodge Viper Forum -SRT Viper » Members List
» Live Feed « · War Room · Graffiti Wall · Arcade · Viper Blogs ·  

mstanley is unremarkable with 10 points

mstanley mstanley is offline

n00b

Statistics

Total Posts
Blog
General Information
  • Last Activity: November 15th, 2011 10:13 AM
  • Join Date: October 11th, 2011
  • Referrals: 0

Blog

View mstanley's BlogRecent Entries
Latest Blog Entry

Posted November 7th, 2011 at 10:22 AM by mstanley Comments 0
Posted in Uncategorized
Quote:
Originally Posted by mstanley View Post
ok fellas, I installed all 4 co2 sensors, fired the car up new plugs runs perfect when the car is cold. I let the engine run until it warms up and give it throtle it looks like I turned the key off the tach goes to zero, I let off the throttle and the car regains power and runs ok, give it more throttle and it falls again. The voltage meter in the car is pegged, i replace the coil packs and the car runs great for a while and it does it again. My guess is that the voltage regulater must be bad. Can
...


All times are GMT -5. The time now is 06:39 PM.

vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
ViperAlley.com is in no way affiliated with Daimler Chrysler. Dodge, Viper, RT/10, the Viper logo and likeness are registered trademarks of Daimler Chrysler.
The contents of this site are owned by ViperAlley.Com and may not be used or reproduced without the express written permission of the Administrator.