1996 rt/10 elect/fuel problems - Viper Alley - Dodge Viper Forum -SRT Viper
 
Go Back   Viper Alley - Dodge Viper Forum -SRT Viper » Blogs » mstanley
» Live Feed « · War Room · Graffiti Wall · Arcade · Viper Blogs ·  

Rate this Entry

1996 rt/10 elect/fuel problems

Posted November 7th, 2011 at 09:22 AM by mstanley

Quote:
Originally Posted by mstanley View Post
ok fellas, I installed all 4 co2 sensors, fired the car up new plugs runs perfect when the car is cold. I let the engine run until it warms up and give it throtle it looks like I turned the key off the tach goes to zero, I let off the throttle and the car regains power and runs ok, give it more throttle and it falls again. The voltage meter in the car is pegged, i replace the coil packs and the car runs great for a while and it does it again. My guess is that the voltage regulater must be bad. Can over voltage cause the coils to break down. I believe the coils can break down when they heat up, and when they are cold thay dont, when i put a load on them they break down maybe due to a crack? I cant seem to figure it out, fuel pressure is 55 lbs all the time so its electrical and not fuel related
can someone help
Posted in Uncategorized
Views 1190 Comments 0 Email Blog Entry
Total Comments 0

Comments

 


All times are GMT -5. The time now is 11:47 AM.

vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
ViperAlley.com is in no way affiliated with Daimler Chrysler. Dodge, Viper, RT/10, the Viper logo and likeness are registered trademarks of Daimler Chrysler.
The contents of this site are owned by ViperAlley.Com and may not be used or reproduced without the express written permission of the Administrator.